کد خبر: 4237929
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱

اعطای مجوز راه‌اندازی مرکز نیکوکاری قرض‌الحسنه امداد ولایت به خیر سوادکوهی 

مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه کمیته امداد مازندران از اعطای مجوز راه‌اندازی اولین مرکز نیکوکاری تخصصی قرض‌الحسنه امداد ولایت به خیر سوادکوهی خبر داد.

احمد سعادت، مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه کمیته امداد مازندرانبه گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران، احمد سعادت، مدیر امور شعب صندوق قرض‌الحسنه کمیته امداد امام خمینی(ره) مازندران اظهار کرد: صندوق قرض‌الحسنه امداد ولایت در سال ۱۳۹۵ پس از دریافت مجوز فعالیت از سوی بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران با شعار «اینجا محل تجمع خیرین است» گام در عرصه فعالیت پولی و مالی با اهداف غیرانتفاعی و خیرخواهانه گذاشته است.
 
وی افزود: افزایش چشمگیر مشتریان، ارائه تسهیلات قرض‌الحسنه به مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، افزایش سپرده‌گذاری خیرین و معرفی افراد نیازمند در سطح استان، نشان از اعتماد به این صندوق است.
 
سعادت تصریح کرد: بر این اساس کمیته امداد مازندران جهت توسعه قرض‌الحسنه، استفاده از ظرفیت‌های عظیم نیکوکاران و خیرین و پویاتر کردن شیوه‌های دستگیری از نیازمندان، در جریان همایش «قرض نیکو» که شهریور‌ماه در مازندران برگزار شد، مجوز راه‌اندازی «اولین مرکز نیکوکاری تخصصی قرض‌الحسنه امداد ولایت» را برای خیر نیک‌اندیش، محمد جلیلی در شهرستان سوادکوه صادر کرده است.
 
وی با اشاره به اینکه تجمیع و هدایت منابع سازمانی و ظرفیت‌های ملی و اعتباری هموطنان نیکوکار از یک طرف و گسترش فرهنگ یاری رساندن به نیازمندان جامعه و در نگاهی وسیع‌تر، گره‌گشایی از نیاز‌های همشهریان از سوی دیگر در دستور کار صندوق قر‌ض‌الحسنه امداد ولایت قرار دارد، گفت: هدف اصلی از راه‌اندازی این مرکز نیکوکاری، استفاده بهینه از منابع و امکانات خیرین جهت توانمندسازی نیازمندان، هم‌افزایی در ارائه خدمات به محرومان، تقویت همبستگی، مسئولیت اجتماعی در جامعه و ارتقای فرهنگ قرض‌الحسنه است.
انتهای پیام
captcha